Menu 16/10 - 21/12

Coquille

gerookte paling - knolselder - yuzu kosho


Herfsttruffel*

pasta - prei - verjus


Wilde zeebaars

schorseneren - Cevennen ui - kalfsjus


Fazant

grondwitloof - hoorn des overvloeds - aardappel


Mandarijn

vanille - gember - verveine


4 gangen        72 euro

               5 gangen*       89 euro               

Kaas ipv dessert of als extra gang mogelijk 


Vanaf 6 personen serveren wij ons menu in 4 of 5 gangen

Op vrijdag en zaterdag avond serveren wij enkel ons 5 gangen menu of a la carte.


3 gangen marktmenu op woe-, don- en vrijdagmiddag

52 euro  

Voorgerechten

Coquille

gerookte paling - knolselder - yuzu kosho


Pomme Ostandaise

aardappel - grijze garnaal - gepocheerd ei


Kalfszwezerik

schorseneren - Madeira - herfsttruffel


King Krab

prei - spinzazie - beurre blanc


Hoofdgerechten

Wilde zeebaars

pasta - prei - herfsttruffel


Wilde tarbot

kreeft - schorseneren - aardappel


Fazant

grondwitloof - hoorn des overvloeds - aardappel


Wagyu Japan Kagoshima A5

(per 2 personen)

kropsla - verse friet - jus nature