Menu 16/10 - 21/12
Coquille
gerookte paling - knolselder - yuzu kosho
Herfsttruffel*
pasta - prei - verjus
Wilde zeebaars
schorseneren - Cevennen ui - kalfsjus
Fazant
grondwitloof - hoorn des overvloeds - aardappel
Mandarijn
vanille - gember - verveine
4 gangen 72 euro
5 gangen* 89 euro
Kaas ipv dessert of als extra gang mogelijk
Vanaf 6 personen serveren wij ons menu in 4 of 5 gangen
Op vrijdag en zaterdag avond serveren wij enkel ons 5 gangen menu of a la carte.
3 gangen marktmenu op woe-, don- en vrijdagmiddag
52 euro
Voorgerechten
Coquille
gerookte paling - knolselder - yuzu kosho
Pomme Ostandaise
aardappel - grijze garnaal - gepocheerd ei
Kalfszwezerik
schorseneren - Madeira - herfsttruffel
King Krab
prei - spinzazie - beurre blanc
Hoofdgerechten
Wilde zeebaars
pasta - prei - herfsttruffel
Wilde tarbot
kreeft - schorseneren - aardappel
Fazant
grondwitloof - hoorn des overvloeds - aardappel
Wagyu Japan Kagoshima A5
(per 2 personen)
kropsla - verse friet - jus nature